Loading
ALDI

Historiku jonë!

historiku albania discount

Supermarket Aldi me piken e tij te pare qe prej vitit 2002 ne qytetin e Gjirokastres.
Fale punes , perkushtimit dhe besimit te klienteve tane ne arritem te sillnim drejt jush plot 7 pika te tjera ne : Durres, Tirane dhe Gjirokaster .
Tashme rrjetit tone i bashkohet edhe pika e 8 .
Ne rrugen Don Bosko , kompleksi Fiori Di Bosco .

Leave a Reply

Your email address will not be published.