Loading
ALDI
Asnjë lek më tepër

SUPERMARKET ALDI

Rreth Nesh

Duke filluar nga viti 2002, supermarket AL-Di( Albania- Discount) është në tregun shqiptar duke ofruar cilësi, profesionalizëm dhe cmime konkurruese. I shtrirë në 3 qytete: Tiranë, Durrës dhe Gjirokastër . Tashmë në rrugëtimin tonë shtohet edhe pika nr.8 në kompleksin Fiori di Bosko.

Supermarket Aldi ,Asnjë lek me tepër…

DISA FAKTE INTERESANTE

0
VITE NË TREG
0
PIKA NË TË GJITHË SHQIPËRINË
+ 0
TË PUNËSUAR
+ 0
KLIENTË TË LUMTUR

Çfarë Klientët tanë thonë?

Staf i mrekullueshëm! Ne kemi një ndjenjë besnikërie ndaj Supermarket Aldi sepse ky supermarket është kaq i bukur dhe ju ndiheni vërtet të vlerësuar si klient. Faleminderit Aldi!

Aleks

Çfarë Klientët tanë thonë?

Ekipi i shkëlqyeshëm që ka njohuri për produktet dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar!

Anila

Çfarë Klientët tanë thonë?

Më pëlqen të bëj pazar këtu. Ju nuk dëshironi të bëni blerjet tuaja javore diku tjetër sepse mund të jenë të shtrenjta ...

Z. Varadharajan

Disa prej partnerëve tanë :

INFORMOHU PËR OFERTAT !

Instagram Feed

INFORMOHU PËR OFERTAT !

Na kontaktoni

Tirane , Albania
Rr. Don Bosko , Kompleksi Fiorio Di Bosco

Lokacioni Jonë